Kun hommat konkretisoituu

Taas yksi askel otettu! Tyhjennettiin kylttyyrihylly levyistä, kirjoista ja leffoista. Vei useamman (raskaan!) pahvilaatikon. Pari kaappia kevennettiin pussilakanoista, tyynyliinoista, muista liinoista ja pyyhkeistä. Pari pahvilaatikkoa lisää. Perjantai-iltapäivänä auto oli valmis vastaanottamaan, joten pakattiin laatikot sisään. Tyhjensimme myös ullakkokomeron kaikesta sisällöstään. Akuankkoja, taskareita, menneiden vuosien sälää. Iso kiitos lähistöllä asuville perheenjäsenille jotka pystyvät ja haluavat säilöä roinaamme tulevien kuukausien ajan!

Pakkaustoiminta toi ensimmäistä kertaa ihmetyksen siitä, että mitä me ollaan oikein tekemässä? Karmea savotta sen eteen, että vuottakaan ei tulla olemaan reissun päällä (vai?). Mutta toisaalta, kun tälle tielle ollaan lähdetty, niin mitä sitä enää tässä vaiheessa jahkailemaan. Tää menee just näin.

Samaan aikaan reissu alkaa tunkea uniin yhä enenevissä määrin. Aamuyöstä seikkailin Siperian radalla useamman pysäkin ajan – ainakin Magnitogorsk ja eräs alitajunnasta kummunnut satunnaispysäkki tuli tarkistettua. Vasta pari yötä sitten olimme Omskissa koreiden kupolien keskellä. Risto puolestaan näkee alkukantaisen araknofobisia unia hämähäkeistä. Yhtä unenomaiselta tuntuu miettiä tulevia juhlapäiviä, sitä missä niitä vietetään ja missä merkeissä.

Tänään käväistiin Varuste.netissä hakemassa Lonely Planetin matkasanakirjoja, uribägi ja minifikkari. Ensi viikolla lomaa, asioiden hoitamista ja etenkin viisumibisneksiä. Juuri tällä hetkellä: vietnamin kielen videoita ja Etelä-Korealaista pop-kulttuuria muodossa VIXX! Just can’t control! Just can’t control!

2 vastausta artikkeliin ”Kun hommat konkretisoituu

  1. Ai säästitte kummiski ne akut ja taskarit? 🙂 Tosta uribagista en pääse yli. Siis, onhan se varmasti tosi kätevä ja hyvä olla olemassa, mutta mua ahistaa jo ajatus siihen laskemisesta 😀 Pitäsköhän sitä treenata eka kotona turvallisissa olosuhteissa…

    Tsemppiä valmisteluihin, lähtöpäivä tulee kyllä ennemmin ku pian!

  2. no joo alun perin oli kai tarkoitus käydä noita vinttikamoja jotenkin tarkemmin läpi, mutta se sitten vähän jäi niin lastattiin kaikki semmosenaan veljelle. akut ja taskarit on kyllä sitä raskainta mutta siinä mielessä rakkainta omaisuutta, että millään ei niistä pystyis luopumaan. vaikka suurin osa löytyy siis varmaan tuplana. kattoo sit reissun jälkeen, mikä on mielipide moisesta maallisesta painolastista.

    mä luulen, et toi uribägi on yks tärkeimmistä matkavarusteista riston rakon kapasiteetin tietäen………. omaa akkaversiota en ostanut, vielä…….

    kiitti muuten ekasta kommentista! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *