niskaote byrokratiasta

Se ihana syyskuun päivä
kun aurinko syleili Kulosaarta, Helsinkiä,
ja meitä,
jotka pinkin lippulappusen kanssa tanssimme
liepeillä suurlähetystön

IMG_0352

Elikkäs kolmas kerta toden sanoi ja meidän hakemuspaperit jäivät viimeinkin the manin tarkimpaan syyniin. Todistetusti ei muuten olla ainoita typeryksiä kuluttamassa suurlähetystön penkkejä useampaan ottamiseen. Eikä typerysvikaa ollut pelkästään meissä. No mut eipä tässä nyt tällä hetkellä oikein muuta, kuin että pienten stressinpoikasten jälkeen kaikki on mahtavaa ja mieli kirkastunut. Käytiin Varustenetissäkin uudestaan ja nyt on reissupyyhettä ja southeastasiaonashoestringiä ja uutta sanakirjaa jajaja, t: välineurheilijat.

This is how we do it; huomista Suomi – Espanja -megamittelöä odotellessa, susijengihuumassa, viidakkoresortteja googlaillessa ja ylipäätään iloisissa fiiliksissä on eho olla,

näin kertoi Annamatti Kaakkonen

ps. Puolitosissaan tänään pohdittiin, että montako kertaa vielä venailtaisiin viisumijonossa ennen kuin luovuttaisiin koko Kiina-ideasta ja lennettäisiin suoraan jonnekin muualle. Kuutisen kertaa kuulosti kohtuulliselta, kohtuullisen kärsivällisiä kun ollaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *