Merrychristmas Kambodzasta

Moi! Kuten arvata saattaa, edellisen merkinnan jalkeen on tapahtunut paljon! Mekong Delta, Phnom Penh, Sihanoukville. Koh Rong Samloem ja reissun mahdollisesti paras viikko. Juuri nyt Battambang ja muutaman paivan paasta Siem Reap, Angkor Wat, siirtyma meidan kalenterivuoteen 2014… Kambodza tekee hyvaa ihmiselle.

1537908_10151885925745852_2079579480_o

Ylla oleva toivotus tulee vahan myohassa kun tanaan tanssitaan jo Tapsaa (ja kun kannykkapaivittaminen ei onnistu), mutta valiako tuolla. Sihanoukvillessa kuultua:  “You see, every place is full because of the merrychristmas” ja “Merychrisma for you – no chrisma for me!!“. Melkoinen antijoulu oli meillakin.

Kilometrimerkintaa luvassa, ei viela, mutta ihan kohta. Jatketaan siis pian tarkemmalla kertomuksella kokemuksistamme Kambodzassa – tanaan me mennaan Battambangin sirkukseen! Jee!

4 vastausta artikkeliin ”Merrychristmas Kambodzasta

  1. Moi! Pääsittekö hyvin pois saarelta? Oli tosi kiva tutustua ja mukavaa lukea blogianne, paljon meillekin tuttuja paikkoja 🙂 aika hauskaa että heti seuraavana päivänä kun olitte lähteneet niin naapuribungalowiin tuli toinen suomalainen pariskunta; ilmeisesti suomalaiset löytävät paratiisiin 🙂 hauskaa reissua teille ja toivottavasti törmäillään Helsingissä!

    • moi ja kiva kun kommentoitte! saarelta poistuminen kävi ihan juhlavasti, mentiin eka n. 45min sillä pikkupaatilla ravintolan pojat seuranamme ja noustiin siitä freedom boattiin joka odotti meitä keskellä jorpakkoa 🙂 sitten alkoi vaikeudet kun saaren jälkeen oli niin ankeeta, matka battambangiin pitkä ja lopulta saatiin kummatkin ruokamyrkytys tai vastaava pöpö. nyt ollaan taisteltu tiemme siem reapiin ja yritetään keksiä miten sinne laosiin pääsis 🙂

      oli tosiaan huippua tavata! mielellään nähtäis helsingissä. heh ja hassua, lisää finskejä freedomilla, toivottavasti joku jättäis sinne jotain tuoreempaa luettavaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *