Välisoitto ja pieni mainostus

Halojaa! Täällä me edelleen ollaan ja jumitellaan, loukussa paheellisessa Bangkokissa. Tietokonetta ei olla nähty sitten, hmm, Paksen. Reissun suhteen moni asia on mennyt mullin mallin Thaimaahan saapumisen jälkeen.

Ollaan taas tehty ratkaisuja ja voin kertoa, että odottamattomia yllätyksiä on luvassa. Samaan aikaan yhä useampi asia, kokemus ja ajatus odottaa kärsivällisesti omaa vuoroaan tulla kirjoitetuksi tänne tai minne vaan. Matskua on saatu hyvin pitkäksi aikaa. Jo pelkästä Bangkokista on herännyt monta monituista aatosta…

Matskuista ja menneistä ja tulevista bloggailuista puheenollen, jos olet tykkäillyt seurata matkamme taittumista niin anna tovi ajastasi ja käy ilmaisemassa meille tukesi Supersaverin blogikilpailussa! Olemme parasta Aasia-
aiheista blogia etsivän sarjan kärkikahinoissa mukana, jännittävää! Äänestämään pääsee allaolevasta linkistä 4.2 asti. Kiitos, ja palataan toivottavasti pian.

Travel Blog Awards 2013!
Hae ja löydä lennot lappeenrannasta – Supersaver.fi

2 vastausta artikkeliin ”Välisoitto ja pieni mainostus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *