Meanwhile kilpailee edelleen

Moro! Viime ajat on menty melkoista haipakkaa seka Telluksen ilmateita pitkin etta Euroopan maanteiden halki viimeisien kohteiden valilla kruisaillessa. Blogi on totta kai aina mielessa, mutta talla hetkella prioriteettijarjestyksessa ei-niin-korkealla. Tallaiselta matkalta palatessa saadettavaa on paljon ja saataminen ei ole aina niin iisia kuin toivoisi (tasta lisaa myohemmin). Ja loppumatkasta on ollut kiva nauttia ilman nayttopaatteita!

Joka tapauksessa sijaintimme on talla hetkella Amsterdam, Hollanti, ja taman reissun viimeiset 24 tuntia ovat alkamaisillaan.

JOS olet diggaillut meisinkeja ja seurannut blogiamme, nyt on viimeisen hurraan paikka Supersaverin Travel Blog Awardseissa! Meanwhile in Asia… selvitti tiensa hurjalla seitsemallakymmenella aanella karsintakierroksen YKKOSEKSI. Hyva pyha!!! Finaaliaanestysaikaa on viela muutama paiva, joten kay klikkailemassa, jos tahdot tukea blogiprojektiamme!

Ei taa meinaan tahan paaty.

Travel Blog Awards 2013!
Nopeasti, helposti ja edullisesti tallinnan matkat heti netistä, Supersaverilta.

Palataan kotomaasta!

Yksi vastaus artikkeliin ”Meanwhile kilpailee edelleen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *